Főkép

Bud Spencer olasz színész, akit mi, magyarok leginkább a Piedone-filmekből, spagetti-westernekből és a Terence Hillelközös mozijaiból ismerünk. Kevesen tudják, hogy a művész eredeti neve Carlo Pedersoli. A kiadó most egy páratlan filmzenei csemegét kínál a rajongóknak és a filmbarátoknak ezzel a nem mindennapi összeállítással. Hiszen végre nálunk is hozzáférhetőek a legendás filmek talán még jobb betétdalai, amelyek mind a Bud Spencer és Terence Hill filmek védjegyei, illetve külön a Bud Spencer moziknál is megállják helyüket.

A különleges korongra 17 ismert felvétel került. A sort a népszerű Movin’ Cruisin c. dal nyitja, amely a The Oceans formáció világhírű remeke lett. A folytatásban jön Franco Micalizzi Whats Going On Brazil c. dala, majd a népszerű Grau Grau Grau a Walter Rizatti Orchestra előadásában. További érdekesség, hogy a felvételben közreműködött Bud Spencer (méghozzá eredeti néven) is, sőt a dalírásban is kivette részét. A közös filmek mellett a jó öreg Bud külön is sikeressé vált, akárcsak a dalok: Fabio Frizzi: The Genie, Amii Stewart: Extralarge, amelyet Enrico Riccardi írt. Valamint az An Angel Around Me c. felvétel.

A kiadvány egyedisége, hogy most az először eredeti verziókban nosztalgiázhatunk kedvenceink filmjeire, hiszen ezeket a dalokat régebben csak külföldi lemezeken szerezhettünk be, méghozzá borsos áron. Reméljük ezzel a páratlan kiadvánnyal nem csak a Spencer & Hill rajongók fognak örülni, hiszen korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a maga kedvencét!

Extrák: a CD borítóban nemcsak a két legenda életútja, de a filmzenék szerzőinek bemutatása is szerepel, sőt poénok is igényesen, mindenki számára érthetően tálalva! Mindezek mellett a nemrég elhunyt Bujtor Istvánról is a CD-ben egy teljes oldalon megemlékeztek az alkotók.

A lemezen elhangzó számok listája:
1. Movin’ Cruisin – Kincs ami nincs
2. Brotherly Love – És megint dühbe jövünk
3. Whats Going On Brazil – Nincs kettő négy nélkül
4. In The Middle Of All Trouble Again – Nyomás utána!
5. Grau Grau Grau – Én a vizilovakkal vagyok
6. Banana Joe – Banán Joe
7. Duna Buggy – Különben dühbe jövünk
8. Fantasy – Bombajó bokszoló
9. The Genie – Aladdin
10. Spies and Guys – Nyomás utána!
11. Il Mio Nome É Nessuno – Nevem senki
12. Flying Through The Air – Mindent, bele fiúk!
13. Extralarge – Extralarge
14. Shining Day – Nyomás utána!
15. Smoothly – Én a vizilovakkal vagyok
16. Trinity – Az ördög jobb és bal keze
17. An Angel Around Me – Fél lábbal a paradicsomban

Forrás: Hargent Media