FőképMillió-egy indíttatásból lehet könyvet kézbe venni, amiket talán nem is érdemes felsorolni, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy miért szereti a szemével falni a betűk sokaságát, a mondatok halmazát. Vannak könyvek, amelyek alaptémája nem feltétlenül érdekelhet mindenkit, viszont hordoznak magukban egy olyan többletet, ami által az olvasó egy olyan (jelen esetben maximálisan valós) világban tud elmerülni, amelyben cseppet sem érzi magát idegennek, és ugyanakkor a mű sem érezteti vele azt, hogy kellemetlenül zavaró az adott témával kapcsolatos hiányossága. Az itteni kapocs a túláradó őszinteség, az álmok megvalósulása, illetve az, hogy miként tudja az egyén megtartani önmaga egyensúlyát és hogyan tud a lehető legjobban kiteljesedni a sikerei és a nem mindennapi szituációk ellenére is.

A Hollywood Rose (Guns N’ Roses tribute) zenekar idén ünnepelte a 6. születésnapját, amely kiváló alkalmat szolgáltatott ahhoz, hogy egy, a csapat munkásságát felölelő dokumentáció lássa meg a napvilágot. A banda hazánk egyik legnevesebb tribute zenekara, de egész Európa a szívébe zárta őket, hiszen a megalakulás óta immár 11 országban fordultak meg, népszerűségük töretlen. Idén jelent meg első, saját számokat tartalmazó nagylemezük Minimal Design címmel, amely segítségével megmutatták, hogy egy sikeres feldolgozás zenekar is rendelkezhet plusz kreativitással, hogy prezentálhassa saját gondolatait, zeneiségét a nagyérdemű előtt.

A hatodik percben... című könyv nem csupán egy zenekari biográfia, nem csupán egy áttekintő elemzése a zenekar eddigi munkásságának, hanem egy olyan olvasmány, amelyben tagok a lehető legőszintébben vallanak az eddigi örömökről, nehézségekről, illetve mindenről, ami segíti az olvasót abban, hogy minél teljesebb képet kapjon arról, hogy miként működik egy „alternatív” család.

A mű először a zenekar december 19-i, a Wigwam Rock Palace-ben tartandó koncertjén lesz kapható, amely rendezvényre a könyvmegjelenés végett kedvezményes áron juthat be az érdeklődő, hiszen a lányoknak este 10-ig 500, a fiúknak 1000 Ft a belépő (10 után egységesen 1500 Ft).