FőképAz RTS-en kívül további 5 zenekar (Neck Sprain, Nuke, Room of the Mad Robots, Sunday Fury, Wendigo), illetve számos sztárvendég teszi kegyeletét ezen az estén.
 
Olyan hiteles és true arcok mint Bánfalvi Sanyi (ex-Neck Sprain/Ákos), Gabó Ádám (ex-Hybrid/Cadaveres), Hoffer Peti (Moby Dick), Kovács Attila/Barnabás/Zoltán (Depresszió/Watch My Dying/Superbutt/RTS), Madi (Mex), Makó Dávid (ex-Stereochrist/Haw), Práznek Tomi (Superbutt), Rebel brothers (Hamsa/Levi/Mikszi/Sidi-Mafia), Smici és fia (Moby Dick/Bloody Roots) fognak az RTS-el muzsikálni és még nem teljes a névsor.

Ezen az estén nem „csak” PanterA klasszikusok, hanem sok minden más is (aminek Dime-hoz valamilyen szinten köze volt) meg fog szólalni. Lesz Damageplan, Rebel Meets Rebel és még sok meglepetés.

A több óra PanterA, 5 zenekar, alkalmi felállások, közös jammelés mellett ez a Remembering The Steel PanterA tribute búcsúkoncertje is egyben.

Időpont: 2009.12.11.
Helyszín: Diesel klub
Beugró: 1300 Ft
Kezdés: 20:00

Jelképes összegért, limitált számban, a helyszínen csak az koncert napján lesz kapható egy, az eseményre készülő Dime emlékestes  póló, 1000Ft körüli áron.