Főkép500 db Tosso`s ESP LTD-Eclipse gitár talál gazdára, érdemes tehát sietni és felkeresni a zenekar myspace oldalát a részletekért: http://www.myspace.com/leaveseyespage

A sokoldalú énekesnő, Liv teljesítette a stuttgarti Bottwartal maraton 10.000 m-es távját és nem is akármilyen eredménnyel! A több mint 5000 versenyző közül bronzérmesként ért célba. Így tehát az is biztos, hogy Liv nem csak az énekhangjával, hanem külsejével szemben is magas elvárásokat támaszt – többek között – annak érdekében, hogy mind ének, mind megjelenés, mind kondíció tekintetében a legjobbat hozza ki magából és maximális teljesítményt nyújthasson csapat élén.

Jobb kezének sérülése miatt fizikoterápiára kényszerült basszer Alla Fedynitch helyén Oliver Holzwarth (Tarja, Blind Guardian stb.) játszik a turnén.

További fontos hír a csapattal kapcsolatban, hogy most már biztosan fellépnek a jövő évi ProgPower USA XI Fesztiválon, mely 2011. szeptember elején kerül megrendezésre! Várható fellépők továbbá: Hammerfall, Tyr, Kamelot, Stormwarrior, Tarot.
Mindeközben Liv férje - aki egyébként amellett, hogy a Leaves’ Eyes vokalistája -, már dolgozik saját zenekarának (Atrocity) legújabb lemezén, amely 2010-ben fog megjelenni, Yasmin címmel.

Az Elis közös dalt (Warrior`s Tale) vett fel az End Of Greenből ismert Michelle Darkness-szel, amely a csapat myspace oldalán meg is hallgatható:
http://www.myspace.com/elisofficial

A budapesti állomás fellépőinek listája:
Leaves’ Eyes
Atrocity
Sirenia
Stream Of Passion
Elis
Velvet Seal
Ideas

A rendezvényhez kapcsolódó játékok, kedvezmények:
Érdemes időben érkezni, hiszen az első 300 koncertlátogató a Velvet Seal: Lend Me Your Wings című albumát kapja ajándékba!

Továbbá ne feledjétek, hogy a HammerWorld magazin weboldalán még mindig tart a fesztiválhoz kapcsolódó játék, limitált példányszámú turnéplakátokat nyerhettek, ha az alábbi linkre kattintotok:
http://hammerworld.hu/2009/10/26/beautyjatek/

Hely: Diesel Klub
Cím: 1101 Budapest, X. kerület, Népligeti út 2.
Idő: 2009. november 27., péntek
Kapunyitás: 17:00
Beugró:
3990 Ft – Kizárólag a metal boltokban! (Hammer Zenebarlang CD Pince, Headbanger, Shark, Viking, Rockpark, Solaris)
4990 Ft – a helyszínen

Forrás: Hammerworld