FőképA rendezvényen kerülnek kiosztásra a pályázat legjobbjainak járó díjak, a grafikai pályaművekből digitális kiállítást szervezünk, lesz író-olvasó találkozó a Tinta Klub  szervezésében, valamint hastánc bemutató, tombola, és még számos meglepetés. Ugyanitt kerül majd bemutatásra a Novyon Events Perplexus című táblás játéka, mely a helyszínen ki is próbálható, valamint a Tinta Klub tagjai dedikálják a Pirkadatra Várva című antológiát.

A találkozó díszvendége Nemere István, író, a pályázat fővédnöke.

Időpont: 2009. november 28. 11-17 óra
Helyszín: Zuglói Cserepesház
Cím: 1144 Budapest, Vezér utca 28/b

A belépés ingyenes. A tombolára jegyek 300 Ft-ért a helyszínen vásárolhatóak.

Akik e-mailben előregisztrálnak a perplexus@novyon.hu címen, azoknak belépéskor külön ajándékkal, és egy tombolajeggyel kedveskedünk, a november 1. éjfélig regisztrálók között értékes meglepetést sorsolunk ki. A jelentkezéshez meg kell adni a nevet, születési évet, és irányítószámot. Egy e-mailben több személy adatait is el lehet küldeni. Az ajándékra és a sorsoláson való részvételre csak a leadott személyek jogosultak.

Forrás valamint a rendezvénnyel, a Perplexus projekttel és a pályázattal kapcsolatosan további információk az alábbi címeken érhetőek el:
http://www.novyon.hu
http://perplexus.ning.com
http://tintaklub.hu