FőképRáadásul a nyár folyamán számos fesztiválon is felléptek, ahol kedvükre nosztalgiázhatott mindenki. A banda énekese Caputo 2001-ben hozta ki első szólólemezét,  a Died Laughingot, ami jófajta rockzenét tartalmazott, a tőle megszokott különleges hanggal. és azóta már négy stúdióalbumon van túl.

Azt azonban valószínűleg csak kevesen tudják, hogy az alacsony termetű, karakteres hangú énekes a modellkedésbe is belekóstolt pár éve. A belga divat-és koncertfotós, Cindy Frey Diabolique Fashion Calendarjában tűnt fel. Hogy ez jó vagy pedig rossz fényt vet rá, azt döntse el ki-ki maga, mindenesetre akik szeptember 15-én lenéznek Keith Caputo koncertjére az A38 Tetőteraszra, meghatározó élményben lehet részük, hiszen a jelenleg a Benelux államokban élő amerikai énekes különleges színfoltot képvisel a zenei underground színtéren.

Olyan zenész érkezik hozzánk szólóprodukciójával az A38-ra, aki még mindig nem írta ki magából frusztrációját, hiába csinált négy Life Of Agony-lemezt, meg négy szólóalbumot. Mellesleg a Life Of Agonyt egyszer ott is hagyta, merthogy már nem szívesen játszik metálzenét, és inkább a lágyabb énje felé fordult, ami a szólóanyagai akusztikus, zongorázós hangvételén hallatszik is. Utolsó ilyen anyaga még 2008-ban jött ki, de a Life Of Agony folyamatos turnézása miatt nem volt ideje ezzel utazgatni. Most szeptemberben bepótol mindent, és egy hónappal a szigetes Life Of Agony-koncert után ismét Budapestre jön, hogy az A38 tetején adjon egy hangulatos, főleg a női nemnek szóló (ezt maga mondta a Szigeten) koncertet.

2009. szeptember 15., Budapest @A38 Hajó tetőterasz
KEITH CAPUTO (of Life Of Agony) (USA)
Kezdés: 19.30
Belépő: 1.500 Ft

Forrás: www.skalarmusic.hu