Főkép

April Genevieve Tucholke: Wink, Poppy, Midnight – A hős, a hitvány és a hazug

Minden történetbe kell egy hős.

És kell bele egy hitvány gonosztevő.

És hogy még mi? Megfejtésre váró titkok...

Wink egy vörös hajú, szeplős lány a szomszédból: senki sem ismeri egészen, a lénye csupa talány és rejtély. A szőke, ezüstszürke szemű Poppy a leggyönyörűbb és egyszersmind a legaljasabb és legkegyetlenebb lány a középiskolában: egy igazi manipulatív méhkirálynő. És itt van a harmadik, Midnight, egy édes, de bizonytalan fiú, aki nem tud választani kettejük közül. Wink. Poppy. Midnight. Két lány. Egy fiú. És egy rémisztő, veszélyes erdő, ahol egyre több borzalmas esemény követi egymást. Mi történt valójában? Van, aki tudja. És van, aki hazudik.

Terjedelem: 432 oldal

Ár: 3490 Ft

 

Holly Smale: Geek girl 4. – A lány, aki ragyogni akart

Harriet Manners rengeteg dolgot tud. Például ezeket: * A vécépapírt a kínaiak találták fel i. sz. 600-ban * Az üstökös csóvája mindig a Nap felé mutat * Egy egészséges emberi szív átlagosan hetvenet üt percenként. Akkor is, ha összetörték. Arról viszont semmit nem tud, hogyan szerezzen barátokat az új osztályban. Vagy hogy mi lehet az oka annak, hogy régi barátai kerülik. Arról pedig végképp fogalma sincs, hogy mit jelent ragyogó, sikeres szupermodellnek lenni. Pedig ő most már végképp azzá vált! Vajon felkészült Harriett arra, hogy végre sztárként éljen, vagy el fog szúrni mindent?

Terjedelem: 340 oldal

Ár: 3290 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Rosamund Hodge: Kegyetlen szépség

Leonidas lányát tizenhét éven át képezték arra, hogy megölje a zsarnokot, megmentve ezzel a Királyságot, bár feláldozva saját életét. De egy dologra nem készítették fel: arra, hogy mit tegyen, ha végzetes szerelembe esne.

Nüxet születésétől kezdve arra képzik, hogy végezzen a Királyság zsarnok uralkodójával, a félelmetes és halhatatlan démonnal. De amikor tizenhét évesen beköltözik a város fölé magasodó kastélyba, rájön, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek képzelte: főképp a vonzó és szemtelenül szellemes új férje. Nüx tudja, hogy mi a kötelessége, és hogy bármi áron meg kell mentenie a népét, de lassan be kell ismernie, hogy menthetetlenül beleszeretett az esküdt ellenségébe... Vajon ez elég indok arra, hogy feladja a küldetését, és átadja magát ennek a szörnyetegnek?

Ebben a varázslatosan megírt történetben a Szépség és a szörnyeteg tündérmesei bája találkozik az Üvegtrón-sorozat dühös szenvedélyével. A szerző, az amerikai Rosamund Hodge az ókori mítoszok, a középkori angol történetek és a dark fantasy-k megszállottja, jelenleg Seattle-ben él a hét macskájával és a plüss szörnyeivel.

„Imádtam ezt a felemelően sötét és káprázatosan szenvedélyes történetet - alig várom, hogy megjelenjen Hodge következő regénye!” - Sarah J. Maas az Üvegtrón-sorozat szerzője

Terjedelem: 432 oldal

Ár: 3490 Ft

 

Derek Landy: Egy dörzsölt koponya kalandjai 2. – Játék a tűzzel

Amikor már azt hitték, hogy sikerült megmenteni a világot...

- Na, megölöd? - kérdezte Kean.

- Meg - bólintott Skrupulus. Kicsit habozott, aztán elővette a fegyverét a kabátja mélyéről.

- Sajnálom, Valkiria - mondta.

- Ne szólj hozzám - vágta rá Valkiria. - Csak tedd, amit tenned kell.

Valkiria széttárta a kabátját, Skrupulus pedig a mellkasának szegezte a pisztolyt.

- Bocsáss meg, kérlek - sóhajtott Skrupulus, majd meghúzta a ravaszt.

Valkiria és Skrupulus azt hitték, hogy a világ végre egy biztonságos hely, de aztán megtudják, hogy a rettegett sorozatgyilkos, Vindictus Báró kiszabadult a börtönből. Írországot ellepik a vérszívók, egyre több a halott, ráadásul kiderül, hogy mindenki Valkiriát akarja eltenni láb alól. A nyomozópárosra életük legnagyobb kalandja vár, de azt egyikük sem sejti, hogy a legnagyobb veszély a közvetlen környezetükben fenyegeti őket...

A 35 nyelven megjelent, hátborzongatóan vicces világsiker folytatódik!

Terjedelem: 352 oldal

Ár: 2990 Ft

 

Forrás: Menő Könyvek