Főkép

Liane Schneider – Eva Wenzel-Bürger: Bori és az ovis pizsiparti

Micsoda kaland! Egyik este a Süni csoport összes gyereke az oviban éjszakázhat. Bori legszívesebben Miaú kandúrt vinné magával. De hol fognak majd aludni? És ki alszik majd mellette?

Terjedelem: 24 oldal

Ár: 790 Ft

 

Christian Tielmann – Sabine Kraushaar: Berci a doktor bácsinál

Berci lázasan ébred. Ezen a napon nem az óvodába megy, hanem a gyerekorvoshoz. Fröhlich doktor bácsi alaposan megvizsgálja, végül megállapítja, hogy Berci jól megfázott. Az orrcsepp és a sok alvás biztosan segíteni fog. Pár nap, és Berci újra egészséges!

Terjedelem: 24 oldal

Ár: 790 Ft

 

 

 

 

Helme Heine: A három jó barát

A Tanyán élő három jó barát, Kakasházy Franci, Dzsoni, az egér és Kövér Walter a halhatatlan képeskönyv hősök közé tartozik. Megmutatják nekünk, hogyan lehet hármasban az élet viszontagságain úrrá lenni, mert az igaz barátok legyőzhetetlenek.

Terjedelem: 168 oldal

Ár: 3490 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Barátnőm Bori foglalkoztató – Játssz Borival!

Ez a Bori foglalkoztatófüzet minden esős délután, gyerekzsúr és szülinap megmentője!

Akár kint vagy bent, egyedül, kettesben, vagy sok gyerekkel - Borinak mindig van egy jó ötlete. Legyen szó akár festésről, kockajátékról, rejtvényekről, mozgásról vagy bármilyen más játékról.

Ráadásként a játékhoz a foglalkoztató lapjai között van egy kivehető, kifesthető, nagy kockajáték poszter is!

Terjedelem: 256 oldal

Ár: 2490 Ft

 

 

 

 

 

Cornelia Funke: Kísértetvadászok jeges nyomon

Lúdbőr-veszély!

Tomi a pincébe lépve egy valódi kísértetbe botlik! Zöld szemű és ragacsos és velőtrázó a sikolya. Tomi a tapasztalt kísértetvadász, Lebbencs Hedvig segítségét kéri. Hugó, a kísértet azonban a legkevésbé sem veszélyes, cserébe ő maga is jó nagy pácban van: egy HUK (Határozottan Undorító Kísértet) megkaparintotta az otthonát. Hol kísértsen így Hugó? Tomi, Hedvig és Hugó elhatározzák, hogy együtt elűzik a HUK-ot - ami egy igazán veszélyes és fagyos vállalkozásnak ígérkezik!

Cornelia Funke a német nyelvű gyerek- és ifjúsági irodalom egyik legismertebb, legkedveltebb szerzőjének számít. Gyerekregényei több tízmillió példányban fogynak szerte a világon.

Terjedelem: 144 oldal

Ár: 2490 Ft

 

 

 

Chris Higgins: Bolondos családom

A kilencéves Mattie folyton aggódik, de ez nem is csoda, hiszen egy olyan nagy és bolondos családban, mint az övé, mindig akad valami aggódni való. Például, hogy a tesókkal elültetett magokból tényleg finom gyümölcsök és zöldségek lesznek-e, ahogy azt mindenki ígérte? Vagy hogy miért viselkedik néha úgy a nagymama, mintha egyáltalán nem szeretné az unokáit? És miért kellett anyunak orvoshoz mennie?

Szerencsére a nyugtalanító kérdésekre előbb-utóbb mindig megérkezik a válasz, és kiderül, hogy a csodás természet örömteli meglepetéseket rejteget.

Terjedelem: 128 oldal

Ár: 1290 Ft

 

 

 

 

Matthias Weinert: Dinojárgányok 2. – A nagy futam

A dinók visszatértek, és még kerekeik is vannak! A Dinók Völgyébe egyszer csak egy palackba zárt szellem érkezik, aki teljesíti a három jó barát - Bó, Pukki és Tanka kívánságát. Pukki Csodaországba vágyik, ahol a földből édességek nőnek, és minden nap szülinap. Bó régi nagy álma, hogy egyszer részt vehessen a Tempodromban rendezett Nagy Futamon - és ő legyen az új bajnok!

A Dinók Völgyébe egyszer csak egy palackba zárt szellem érkezik, aki teljesíti a három jó barát - Bó, Pukki és Tanka kívánságát. Pukki Csodaországba vágyik, ahol a földből édességek nőnek, és minden nap szülinap. Bó régi nagy álma, hogy egyszer részt vehessen a Tempodromban rendezett Nagy Futamon - és ő legyen az új bajnok!

Terjedelem: 88 oldal

Ár: 2490 Ft

 

 

Julija Kuznyecova: Micsoda nagyi!

Zsenya Nagyi nem akármilyen nagymama: kézben tartja és elsimítja a család ügyes-bajos dolgait, és ráadásként kitűnően bokszol. Persze csak titokban. De vajon mi történik akkor, ha a fia úgy dönt: Nagyinak pihenésre van szüksége, és elviszi pár hétre az egyik barátja által vezetett Ö-otthonba? Hogyan bírja ki a család Nagyi nélkül? És hogyan fogadják az otthonban a különös, új lakótársat? És vajon milyen titkot rejt az otthon pincéje? Minden kérdésre választ ad Kuznyecova fergeteges humorú regénye.

Terjedelem: 192 oldal

Ár: 2690 Ft

 

 

 

 

 

Megan Rix: Folti, a hős

Joe mindig is vágyott egy kutyára. Amikor találkozik Foltival, az aranyszőrű labradorkölyökkel, rögtön tudja, hogy megtalálta, akit keresett. A fiú szeretetteli figyelmének köszönhetően Folti játékos kiskutyából igazi segítőkutyává válik. De vajon hogy viseli majd Joe, ha el kell válnia kis barátjától? Hiszen Folti a Segítő Mancsok Egyesület záróvizsgája után egy mozgásában korlátozott gazdihoz kerül, hogy különleges tudásával megkönnyítse annak mindennapjait.

Megan Rix megindító regényében egy apa nélkül maradt tizenegy éves fiú és egy különleges kiskutya egyre szorosabbra fonódó barátságát követhetjük végig.

Terjedelem: 320 oldal

Ár: 1990 Ft

 

 

 

Andy Griffiths: A 13 emeletes lombtoronyház

Ki ne élne szívesen egy lombtoronyházban? Főleg egy olyanban, ami 13 emeletes, és nem csak saját tekepályája, emberevő cápáktól hemzsegő medencéje meg limonádé szökőkútja van, hanem egy mindig feltöltött pillecukor-automatája is, ami észleli, ha éhes vagy és egyenesen a szádba lövi a kedvenc ízű cukorkádat! Épp egy ilyen lombtoronyházban él Andy és Terry, akik nagyon jól tudják, hogy mitől kell óvniuk a csúcs menő otthonukat: például a tengeri majmoktól, a magukat tengeri majmoknak álcázó lényektől és az óriási, mutáns hableányoktól... Ja, és érdemes távol tartaniuk magukat az agresszív repülő macskáktól is!

Terjedelem: 256 oldal

Ár: 2490 Ft

 

 

 

 

Julie Fison: Legyen ahogy akarod – Álom vagy valóság!

Phoebe Wright és legjobb barátnői, Annabel és Kimmi meghívást kapott az év bulijára! Ám Phoebe-nek rá kell jönnie, hogy a buli épp egybeesik a szívéhez olyan közel álló Vadállatokért Csoport adománygyűjtő moziestjével, és ettől totál kikészül...

1.: Phoebe az adománygyűjtő est mellett dönt, de közben Annabel flörtölni kezd a Vadállatokért Csoport egyik dögös tagjával, Liammel, ami fura érzéseket kelt Phoebe-ben. Oké, Liam irtó jó pasi, de ők ketten csak barátok, nem igaz?

2.: Phoebe úgy érzi, nem hagyhatja cserben a barátnőit, akik odavannak a buliért. Ráadásul Annabel és Kimmi összeismertetik Phoebe-t a Highgrove gimi egyik szívtiprójával, Saiával... de biztosan úgy végződik a buli, ahogy a lányok szeretnék?

Terjedelem: 249 oldal

Ár: 1990 Ft

 

Nele Neuhaus: Elena 2. – Viszályok és döntések

Elena el sem tudja képzelni az életét lovak nélkül. Ha vágtázhat, mindenről képes elfeledkezni. Szülei lovardájában akár boldog is lehetne, ha a családja nem harcolna elkeseredetten a barátja, Tim családjával. Egy sötét családi titok miatt a szerelmeseknek még mindig rejtőzködniük kell. Ráadásul gyanús alakokkal telik meg az idilli német kisváros: majd egyik éjjel eltűnik Elena lova, Fritzi. Elena és Tim veszélyes titok nyomára bukkan, és meg kell válaszolni a kérdést: mi erősebb, az ő szerelmük vagy a régi gyűlölet?

Terjedelem: 320 oldal

Ár: 2990 Ft

 

 

 

 

 

 

A Menő Könyvek újdonságai

 

Bella Thorne: Autumn ajándéka

Autumn Falls, a suli új csaja. Nem épp a legnépszerűbb lány az Aventura Gimiben.

Bár szerencsére szerez magának barátokat, akik jóban-rosszban mellette állnak, az mégsem túl jó jel, hogy kivívja a gimnázium méhkirálynőjének haragját. Sőt, rájön, hogy a fiú, akit kinézett magának, sajnos szintén a gonosz csajokkal lóg.

Attól kezdve, hogy Autumn elkezd az érzéseiről naplót vezetni, valóra válnak a legvadabb kívánságai. Vajon ez csak egy furcsa egybeesés? Vagy lehet, hogy a napló képes helyrehozni az életét?

Terjedelem: 280 oldal

Ár: 2990 Ft

 

 

 

 

 

Fiala Borcsa: Ellenpontok – Szerinted?

A Szerinted?! egy kamasz lány és az édesanyja napi csatáit követi végig, nem kevés humorral. Olvasd el Janka naplóbejegyzéseit, majd fordítsd el a könyvet és kövesd, hogy Eszter, az anyuka hogyan éli meg ugyanazokat az örömöket, vitákat, nagy összeveszéseket és kibéküléseket.. És hogy ebből mi sül ki? Vágd fel a középső részt, és ez is kiderül!

Terjedelem: 250 oldal

Ár: 2490 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Manó Könyvek