Főkép

Marjorie Sarnat: Baglyok

DEKORATÍV ÉS LÁTVÁNYOS BAGOLYPORTRÉK

Ebben a különleges színezőkönyvben több mint 30 egész oldalas, egyedi képet találunk az éjszaka nagy vadászairól, a bölcs baglyokról. Indák, levelek, virágok – megannyi meglepő és lenyűgöző kompozíció, amelyek igazi kihívást jelentenek a színezők szerelmeseinek.

Megjelenés ideje: 2015. november 5.

Oldalszám: 64

Ár: 1690 Ft

 

 

Marjorie Sarnat: Macskák

Színezőkönyv

Ebben a különleges színezőkönyvben több mint 30 egész oldalas, egyedi cicaportré bújik meg a levelek, virágok, szívek és geometrikus formák között. Töltsük meg színekkel a vidám falikárpitok hangulatát idéző képeket, amelyek minden macskarajongót rabul ejtenek.

Megjelenés ideje: 2015. november 5.

Oldalszám: 64

Ár: 1690 Ft

 

 

 

 

 

Rupert Isaacson: Lóháton

Egy gyógyulás igaz története

Rupert és Kristin Isaacson szíve megszakadt, amikor megtudták az egyértelmű diagnózist: hároméves kisfiuk, Rowan autista.

Az első sokk után terápiák egész sora következett, ám a gyerek növekvő elszigeteltsége és egyre gyakoribb fékezhetetlen dührohamai miatt be kellett látniuk, hogy minden addig kipróbált kezelés hasztalan. Egy nap aztán Rowan elszökött, és a szomszédos földeken kószáló ménes vezérkancája mellett kötött ki. Édesapja, aki értett a lovakhoz és ismerte a kanca zsémbes természetét, halálra rémült, amikor rájuk talált. Legnagyobb meglepetésére azonban a lovak szeretettel fordultak Rowanhez, és a fiú is hozzájuk.

A hihetetlen egymásra találás láttán az apának merész ötlete támadt, amelyből életre szóló kaland lett. A család elhagyta otthonát, és Mongólia hegyei közé költözött, ahol a lovak és sámánok kultúrájának gyógyító ereje csodákra képes. A lebilincselő és inspiráló utazás célja, hogy megmentsék autista fiukat és önmagukat…

Megjelenés ideje: 2015. november 5.

Oldalszám: 376

Ár: 3490 Ft

 

Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában

Életünk nagy részében olyanok vagyunk, mint a repülőgép, amit robotpilóta irányít.

De aki hagyja, hogy figyelme elkalandozzon attól, ami éppen megtörténik vele, az lemarad saját életének tekintélyes részéről. A mindfulness meditációs gyakorlatok segítségével a munkahelyünkön is képesek leszünk teljes valónkkal, tudatosan jelen lenni a pillanatban.

A munkahelyi stressz a modern élet egyre gyakoribb jelensége. A szükségesnél hosszabb munkaidő és a gyakran betegen is vállalt munkavégzés kultúrája miatt egyre többet vagyunk a munkahelyünkön. Ha pedig végre elszabadulunk, gyakran képtelenek vagyunk kikapcsolni a munkahelyi problémáinkat.

Az ősi buddhista gyakorlaton alapuló tudatos jelenlét meditációjának munkahelyi alkalmazásával azonban képesek leszünk tudatosítani a rögzült, negatív gondolatokat és rossz reakciókat, valamint megtanuljuk felismerni és kezelni a közelgő stressz előjeleit.

Megjelenés ideje: 2015. november 3.

Oldalszám: 144

Ár: 2990 Ft

 

Tish Jett: Mindig sikkesen

C’est la vie! – Nem a kor számít!

(És ezt a francia nőknél senki sem tudja jobban.)

A francia nők életük végégi elegánsak, és természetesen mindig fiatalabbnak néznek ki a koruknál. A születésnapjukat ünnepként élik meg, ugyanakkor kiváló alkalomnak tartják arra, hogy a tökéletes megjelenés érdekében vásárolni induljanak.

Tish Jett, amerikai újságíró és blogger évekig kutatta a francia nők titkát. Az írónőt az érdekelte, az idő múlásával miként változnak a nők szépségápolási és táplálkozási szokásai, hogyan cserélődik le ruhatáruk és frizurájuk, ugyanakkor melyek azok a stílusjegyek, amelyek minden nőnél – akár egy védjegy – állandók. A francia nők tisztában vannak erősségeikkel, gyengeségeiket azonban elrejtik, és soha nem beszélnek félelmeikről, kudarcaikról és hibáikról. A nehéz időszakok az élet elkerülhetetlen velejárói, mindez azonban nem jelenti azt, hogy ne becsülhetnénk és élvezhetnénk azokat az örömöket, amelyek életünk során megadatnak.

Ez a könyv garantáltan megváltoztatja az életkorról, a szépségről, a jó közérzetről és a stílusról alkotott elképzeléseinket. Azt pedig sose feledjük: sosincs késő a változáshoz, végtére is a szépségnek és a stílusnak nincs szavatossági ideje!

Megjelenés ideje: 2015. november 3.

Oldalszám: 240

Ár: 3290 Ft

 

Elma van Vliet: Anya, kérlek, meséld el nekem! - új kiadás

Milyen kisgyerek voltál? És én milyen kisgyerek voltam?

Mi a legkedvesebb emléked a szüleidről?

Emlékszel még, mikor és kibe voltál először szerelmes?

Mi változott meg az életedben, miután világra jöttem?

Mi volt a legszebb dolog, amit valaha elértél?

Az Anya, kérlek, meséld el nekem! egy különleges emlékkönyv, tele nagyszerű, kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden édesanyának, és egyúttal minden gyermeknek.

Kérjük meg édesanyánkat, válaszoljon a kérdésekre, ossza meg velünk emlékeit, fotóit – majd adja vissza nekünk a könyvet. Így lesz ez a legszemélyesebb könyv, amit valaha olvastunk, hiszen csak kettőnkről szól…

Megjelenés ideje: 2015. november

Oldalszám: 112

Ár: 2490 Ft

 

Elma van Vliet: Papa, kérlek, meséld el nekem!

Mi történt a világban a születésed évében?

Hogyan telt egy átlagos nap a családotokban?

Hol és hogyan lehetett régen lányokkal ismerkedni?

Mi a legszebb emléked rólam?

Életed mely pillanatait élnéd át újra szívesen?

A Papa, kérlek, meséld el nekem! egy különleges emlékkönyv, tele nagyszerű, kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden nagypapának, és egyúttal minden unokának.

Kérjük meg nagypapánkat, válaszoljon a kérdésekre, ossza meg velünk gondolatait, emlékeit, ragassza be kedvenc fotóit – majd adja vissza nekünk a könyvet. Így lesz ez a legszemélyesebb könyv, amit valaha olvastunk, hiszen csak kettőnkről szól…

Megjelenés ideje: 2015. november

Oldalszám: 118

Ár: 2490 Ft

 

Elma van Vliet: Mama, kérlek, meséld el nekem!

Milyen játékokat játszottatok gyermekkorodban?

Hogyan telt egy átlagos nap az iskolában?

Emlékszel még, mikor és kibe voltál először szerelmes?

Milyen érzések töltöttek el, amikor nagymama lettél?

Életed mely pillanatait élnéd át újra szívesen?

A Mama, kérlek, meséld el nekem! egy különleges emlékkönyv, tele nagyszerű, kreatív, olykor egészen megható kérdésekkel. Kiváló ajándék minden nagymamának, és egyúttal minden unokának.

Kérjük meg nagymamánkat, válaszoljon a kérdésekre, ossza meg velünk gondolatait, emlékeit, ragassza be kedvenc fotóit – majd adja vissza nekünk a könyvet. Így lesz ez a legszemélyesebb könyv, amit valaha olvastunk, hiszen csak kettőnkről szól…

Megjelenés ideje: 2015. november

Oldalszám: 128

Ár: 2490 Ft

 

Tom Clancy: Veszélyzóna

TOM CLANCY, a katonai-politikai thriller mesterének kedvelt főhősei ezúttal a cyberhadviselés veszélyeivel találják szembe magukat.

A Kínai Népköztársaságban egy meghiúsult puccskísérlet után Vej Csen Lin elnök kénytelen szabad kezet adni Szo Ko Csiang tábornoknak, ami súlyos következményekkel jár. A háborúpárti katonai vezető hatására a kínai vezetés saját protektorátusának kiáltja ki a Dél-kínai-tengert, és előkészíti Tajvan invázióját. Jack Ryan elnöknek újabb nemzetközi fenyegetéssel kell szembenéznie. Az USA kormányának feltett szándéka, hogy megakadályozza Kína törekvéseit, de a várható tengeri hadviselés kockázata hatalmas. Kína azonban több fronton támad: a cybertérben nyílt új hadszíntér soha nem látott veszélyeket tartogat Amerika számára.

Úgy tűnik, ifjabb Jack Ryan és a hírszerzési szupercsapat lehet az utolsó ütőkártya, amit Amerika előhúzhat a tarsolyából. Csakhogy van egy bökkenő: valaki tudomást szerzett a titkos kémszervezetről, így maga a Campus és a Hendley Részvénytársaság léte is kockán forog.

Megjelenés ideje: 2015. november

Oldalszám: 712

Ár: 3990 Ft

 

Richard Parkinson: Az egyiptomi hieroglifák zsebkönyve

Ha követjük a könyvben leírt példákat, hamarosan bárkit lenyűgözhetünk azzal, hogy könnyedén el tudjuk olvasni az ókori egyiptomi műemlékeken a neveket és a társadalmi rangokat. Sőt, további gyakorlással még titkos üzenetet is küldhetünk, amit hieroglifákkal írunk.

Megjelenés ideje: 2015. november

Oldalszám: 96

Ár: 2490 Ft

 

 

 

 

 

William L. Shirer: A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása I.

A történelem során a II. világháborúban fordult elő első ízben, hogy a győztesek a legyőzött ország kormányzati irattárait is zsákmányul ejtették. Több mint 480 tonnányi német levéltári anyag került a háború végén az Egyesült Államokba, és Shirer az elsők között böngészhette végig ezt az irdatlan irattengert. Úttörő kutatásainak eredményeit személyes élményein szűrte át, ráadásul színes, élvezetes stílusban tudott írni, így hát nem maradhatott el a világsiker: A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása a korral foglalkozó történészek számára megkerülhetetlen, sűrűn dokumentált alapmű, a nagyközönség számára pedig letehetetlenül izgalmas olvasmány, amelynek frissessége mit sem kopott első megjelenése óta.

William L. Shirer a 20. század pompás tollú és éles szemű sztárriportere volt. 1934 és 1940 között egy amerikai rádiótársaság tudósítójaként Németországban élt, és személyes ismeretségbe került az összes náci vezetővel: testközelből látta őket dicsőségük óráiban, majd évekkel később a nürnbergi vádlottak padján is. A háború után kényszerűségből pályát változtatott, és belekóstolt a történetírásba, ahol megalkotta a műfaj toronymagasan legolvasottabb, minden világnyelven megjelent, és eddig több mint tízmillió példányban eladott remekművét.

Megjelenés ideje: 2015. november

Oldalszám: 728

Ár: 5990 Ft

 

William L. Shirer: A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása II.

A történelem során a II. világháborúban fordult elő első ízben, hogy a győztesek a legyőzött ország kormányzati irattárait is zsákmányul ejtették. Több mint 480 tonnányi német levéltári anyag került a háború végén az Egyesült Államokba, és Shirer az elsők között böngészhette végig ezt az irdatlan irattengert. Úttörő kutatásainak eredményeit személyes élményein szűrte át, ráadásul színes, élvezetes stílusban tudott írni, így hát nem maradhatott el a világsiker: A Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása a korral foglalkozó történészek számára megkerülhetetlen, sűrűn dokumentált alapmű, a nagyközönség számára pedig letehetetlenül izgalmas olvasmány, amelynek frissessége mit sem kopott első megjelenése óta.

William L. Shirer a 20. század pompás tollú és éles szemű sztárriportere volt. 1934 és 1940 között egy amerikai rádiótársaság tudósítójaként Németországban élt, és személyes ismeretségbe került az összes náci vezetővel: testközelből látta őket dicsőségük óráiban, majd évekkel később a nürnbergi vádlottak padján is. A háború után kényszerűségből pályát változtatott, és belekóstolt a történetírásba, ahol megalkotta a műfaj toronymagasan legolvasottabb, minden világnyelven megjelent, és eddig több mint tízmillió példányban eladott remekművét.

Megjelenés ideje: 2015. november

Oldalszám: 624

Ár: 5990 Ft

 

Forrás: Partvonal Kiadó