Főkép

VILÁGSIKEREK-SOROZAT:

Douglas Preston–Lincoln Child: Az elveszett sziget

Gideon Crew, a zseniális tudós és nem mellesleg briliáns műkincstolvaj szereti a különleges feladatokat. Így izgalommal telve fogadja, amikor megbízzák azzal, hogy lopja el a világhírű Kellsi Kódex egyik oldalát. Az cseppet sem aggasztja, hogy a kódexet egy igencsak jól őrzött New York-i múzeumból kellene megszereznie.

A férfi véghezviszi a lehetetlen küldetést, ám a lopott pergamenről kiderül, hogy a gyönyörűen díszített iniciálék alatt egy még nagyobb érték lapul: az ókori görögök kincsestérképe. A különös térképet tanulmányozva Gideon és megbízója rájönnek, hogy az nem kincsesládához vezet, hanem olyan felfedezést rejt, amely nemcsak megtalálójának életét mentheti meg, de az egész emberiség sorsát is befolyásolhatja…

A nagy sikerű Preston–Child-szerzőpáros (Bűnjel, Vérbosszú) kalózok és kincsvadászok nyomában a Karib-térség nyughatatlan vizeire vezeti hősét, egy igazán különleges kincs és egy elképzelhetetlen felfedezés nyomába…

Megjelenés: 2015. március 25.

Ár: 2990 Ft

 

ROMANTIKUS REGÉNYEK-SOROZAT:

Mary Jo Putney: A kém szerelme

Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.

A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved – lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?

Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék…

Mary Jo Putney (Egy igaz hölgy, Egy hamis úr, Lányrablás) újabb regénye érzékenyen járja körbe két ember kétségeit önmagáról, hivatásról és együvé tartozásról.

Megjelenés: 2015. március 26.

Ár: 2990 Ft

 

Charles Martin: A megváltás reménye

Tizenkét évvel ezelőtt Matthew Risingnak mindene megvolt, amit csak kívánhatott. Középiskolai szerelmével, Audrey-val az oldalán ragyogó karrier várt rá profi amerikaifutball-játékosként. Ám egyetlen pillanat alatt elveszített mindent – a hírnevét, a szabadságát és a számára legfontosabbat: élete szerelmét –, amikor kétségbevonhatatlannak tűnő bizonyítékok alapján elítélték egy borzalmas bűntényért, amelyet valójában el sem követett.

Szabadulása után Matthew visszatér szülővárosába, ahol nemcsak az ellenséges légkörrel kell megbirkóznia, de azzal is szembesülni kényszerül, hogy Audrey szinte belerokkant a történtekbe, és látni sem akarja. Azért, hogy visszaszerezze felesége bizalmát, Matthew olyan lépésre szánja el magát, amelyre ha fény derül, ismét és mindörökre börtönbe juttatja. A megváltás reményében azonban hajlandó mindent kockára tenni…

Charles Martin (Megíratlanul, Égzengés) regénye gyönyörű történet egy férfiról, egy nőről és az egyetlen dologról, ami segíthet túlélni minden borzalmat: a reményről…

Megjelenés: 2015. március 18.

Ár: 2990 Ft

 

Jeffrey Archer: Tökéletes másolat

Van Gogh világhírű, felbecsülhetetlen értékű önarcképét ellopják. Ki állhat az ügy hátterében? Egy sikeres amerikai bankár, aki korábban Ceauşescu pénzét mosta tisztára? Egy bérgyilkosnő, aki tornászbajnokból nyergelt át az új szakmára? Esetleg egy japán acélmágnás, netán egy brit grófnő? Miközben egy tapasztalt FBI-ügynök próbálja feltárni, milyen kapcsolatban áll egymással ez a négy ember, megindul a hajsza a festmény után, és az egymást üldöző szereplők nyomában – mire a rejtélyre fény derül –, az olvasó majdnem az egész földgolyót bejárja.

Jeffrey Archer kötetei százmilliós példányszámban keltek el világszerte. A volt parlamenti képviselő, aki öt évet töltött a brit alsóházban és tizennégyet a felsőben, Őfelsége börtönét is megjárta. A Tökéletes másolat a szabadulása után írt első regénye. A kalandokban bővelkedő, finom iróniával átszőtt kötetet a nagy sikerre való tekintettel megújult formában jelentetjük meg ismét.

Megjelenés: 2015. március 24.

Ár: 3490 Ft

 

GYEREKKÖNYVEK

A világirodalom 33 legszebb meséje

Kötetünk a világirodalom mesekincséből válogat. Grimm, Andersen, Hauff, Benedek Elek klasszikus meséi mellett számos népmesét is tartalmaz a könyv, amelyet Füzesi Zsuzsa gyönyörű rajzai illusztrálnak.

Megjelenés: 2015. március 16.

Ár: 2990 Ft

 

 

 

 

 

 

Forrás: General Press Könyvkiadó