Főkép

Ki szeretne 100 000 Ft-ot nyerni az osztálykirándulás buszköltségébe? És egy igazi tinibulit? Egy hétvégi pihenést? Vagy egy közös szabadulószobás játékot?

Egy kiváló játékra és kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmeteket két remek könyv kapcsán. A Manó Könyvek szeretné, ha az olvasás élménye mellé egy igazi csapat-összekovácsoló élményben is részese lenne a 12-18 év közötti fiataloknak, tanáraiknak, szüleiknek. Ráadásul ezúttal nagyon értékes nyereményekkel díjazzuk a nevező csapatokat!

Jelentkezzetek egy izgalmas játékba, gyertek el az EPIC és a D.A.C. bulijára, és nyerjétek meg a fantasztikus nyereményeket!

Hogy is van ez?
1. Barátaiddal nevezzetek a versenyre! (Max. 6 fős csapatok jelentkezését várjuk az epicazelsokuldetes[kukac]gmail[pont]com címen)
2. Figyeljétek a www.manokonyvek.hu oldalon és a facebookon az újabb kérdéseket, majd az összes helyes választ egyben küldjétek el emailben december 10-ig!
3. Regisztráljatok és gyertek el december 13-án 18 órakor az Elevenparkba egy EPIC-es, D.A.C.-os Tinibuliba, ahol a legjobb csapatok megmérkőznek a fődíjért!

A bulin találkozhattok:
Kalapos Évával a D.A.C.-sorozat, és Szabò Tibor Benjáminnal az EPIC szerzőjével, Oláh Gergővel, az X-faktor győztesével, lesz karaoke buli, Uv arcfestés, és diszkó éjfélig.
Valamint Pribék Annamária rendőr főhadnagy, iskolai bűnmegelőzési tanácsadótól is lehet kérdezni a drogokról, és nagyon kedves védőnőktől a szexualitással kapcsolatban.

HOZD EL BARÁTAIDAT, OSZTÁLYODAT is!
Az elsö 100 regisztráló ingyenesen bejöhet az ország legmenőbb tinibulijára.

A nyeremények:
Fődj:
100 000 Ft hozzájárulás az osztálykirándulás buszköltségéhez a www.indulhatunk.hu jóvoltából.
II. Díj:
Egy osztálybuli az Elevenparkban.
III. Díj:
1 db Sweet Escape szabadulòszobás játék a csapatnak a www.szabaduloszoba.hu jóvoltából.

A csapatokat felkészítő, a buliba regisztráló, elkísérő pedagógusok, szülők között pedig kisorsolunk egy hétvégi pihenést a Birdsong Hotelben.

Forrás és részletek:
https://www.manokonyvek.hu

https://www.facebook.com/manokonyvek

https://www.facebook.com/pages/DAC/204827186359847
https://www.facebook.com/epicworld1