Főkép

A Blues Pills másodszor érkezik Budapestre, augusztus 13-án a Barba Negra Track színpadán játszanak. Ha szereted a svéd Graveyard-féle, mélyen a `70-es években, avagy a `60-as évek végi világban gyökerező muzsikát, képzelj hozzá egy varázsos hangú blues/soul énekesnőt, és máris sejtheted, milyen a Blues Pills.

Lady In Gold címmel augusztus 5-én jelenik meg a klasszikus blues rockot játszó és egy döbbenetesen jó hangú frontcsajjal rendelkező Blues Pills második albuma. Az Elin Larson svéd énekesnő vezette csapat tavaly júniusban Budapesten is bemutatkozott élőben, hamarosan pedig újra láthatjuk őket.

 

A Svédországban székelő csapat ritmusszekcióját eredetileg két amerikai féltesó alkotta, akik 2012 elejéig a pszichedelikus retró rocker Radio Moscow-ban játszottak, a gitáros egy tizenéves francia srác, Dorian Sorriaux, az őrületes hangú énekesnő, Elin Larsson pedig svéd. A csapat tavaly nyári koncertjein már az egykori Truckfighters dobos, André Kvarnström játszott a csapattal, aki aztán hivatalosan is átvette Cory Berry helyét.

 


A Hammer Concerts bemutatja:
Blues Pills

River Of Lust

Hot Beaver


2016.08.13. szombat
Barba Negra Track Terrace

 

Jegyek: elővételben augusztus 1-ig : 4000 Ft
Augsuztus 2-től és a helyszínen: 5000 Ft
Blues Pills / Dead Lord kombinált jegy: 6000 Ft

Forrás: www.facebook.com/events/1176098765801515/