Főkép

Kicsit több mint két hónap és indul a világtörténelem leghosszabb rockfesztiválja: a Rockmaratonnál minden összeállt, már csak a napokat kell visszaszámolni!

 

Az elmúlt hetek során összesen 30 nemzetközi zenekart jelentettek a Rockmaraton szervezői: idén a BIG4 egyik nagy klasszisa, a Megadeth mellett a punkrock legenda Bad Religion és a skandináv metal nagyágyú, az Amon Amarth is fellép a fesztválon. Mellettük persze még bőven akadnak komoly nevek – a hazai ligából több mint 100 zenekar.

 

A bontás kialakításában két tematikus nap is helyet kapott: június 12-én kedden a punkrock szerelmeseinek kedvezve a Bad Religion mellett a The Casualties, a UK Subs és az ausztrál Rumjacks is érkezik, utóbbi először lép fel hazánkban. Július 14-én csütörtökön az Ignite – Madball – Dog Eat Dog hármassal a hardcore metalé lesz a főszerep. A metal szerelmesei is találnak kedvükre valót a külföldiek közül a Testament, a Sodom, az At the Gates, a Sonata, az Epica és az utolsó körben bejelentett általános közönség kedvencnek tűnő Napalm Death neve is garantálja a szórakozást. A megújult weboldalon már elérhető az összes színpad és minden nap időrendi bontásban, így könnyen ki lehet választani, hogy ki, mikor illesztené a táncrendjébe az idén 26 éves fesztivált.

 

Július 8-17. között ezúttal is Dunaújváros és a remek természeti adottságokkal megáldott Szakli-sziget ad otthont a rockparadicsomnak, amely idén a be és kiköltözéssel együtt összesen 10 napon keresztül ad teret a felhőtlen szórakozásnak, amelyhez a zene mellett a vízpart és a hideg és nem utolsó sorban olcsó sör is adott! A teljes fesztiválra 18 990 Ft-ért, 6 napra (július 11-17. között) 14 990 Ft-ért, az első hétvégére (július 08-10.) 9 990 Ft-ért a második hétvégére pedig (július 15-16.) 10 990 Ft-os áron válhatóak május 31-ig elővételben belépők. A kombinált hétvégi bérlet (2016. július 08-10; 15-16.) 14 990 Ft, a napijegyek egységesen 6900 Ft-ba kerül. A limitált darabszámban váltható VIP PASS-szok fele elfogyott - tulajdonosuk használhatja a VIP kempinget (körbekerített, 24 órában őrzött) és a hozzá tartozó külön vizesblokkokat, valamint a VIP Területet. A VIP Területnek saját wifije és kocsmája van, speciális italválasztékkal! Ezek mellett jár hozzá egy fesztivál merch-csomag (póló + stagepass tartó + repohár) is.

 

Forrás és további infó:

http://rockmaraton.hu

https://www.facebook.com/rockmaraton

http://on.fb.me/23Tf0AG

https://www.instagram.com/rockmaraton