Főkép

A többszörös platinalemezes kanadai rock banda, a NICKELBACK hatalmas turnéra indul 2016-ban. Az európai koncertkörút szeptember 2-án indul Helsinkiben, és a teljes turnén a szintén kanadai rockcsapat, a MONSTER TRUCK lesz az előzenekar. Ez a NICKELBACK tizedik világkörüli turnéja, amely 30 különböző városban lesz látható ősszel Európában, köztük a BudapestAréna színpadán is szeptember 16-án!

A kanadai NICKELBACK az utolsó két évtized egyik legsikeresebb tengerentúli bandájaként szilárdította meg hírnevét. Több mint 50 millió albumot adtak el világszerte, és ellenállhatatlan slágerük, a „How You Remind Me” Az Évtized Rock Dala címet kapta a Billboardtól. Számtalan elismerésük között található Az Évtized Rockbandája csakúgy, mint a 9 Grammy-díj jelölésük, 3 American Music, egy World Music, egy People`s Choice és 12 JUNO díj, valamint beiktatásuk a kanadai Hírességek Sétányán.

A NICKELBACK visszatér Európába magas oktánszámú showjukkal, vagy ahogy az énekes, Chad Kroeger mondta: „Készülj Európa, egy pokolian hangos bulit viszünk magunkkal!”

A Nickelback előző budapesti fellépéseire már hónapokkal korábban elkelt minden jegy így érdemes lesz a rajongóknak ismét mihamarabb biztosítani helyüket a koncerten, nehogy lemaradjanak róla!

A magyar koncertre jegyek március 11-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. 3 különböző ülőjegy valamint, sima állójegy lesz megvásárolható a budapesti bulira. A koncertre 2 különböző VIP csomag is megvásárolható.

NICKELBACK
2016. szeptember 16.
BudapestAréna

Forrás és további infó:
www.nickelback.com

http://www.facebook.com/Nickelback
http://twitter.com/nickelback
http://Instagram.com/nickelback
http://www.youtube.com/nickelbacktv
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu