Főkép

Új formáció élén tér vissza a kemény zenék világába Köteles Leander. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Leander Kills zenekarban Czifra Miklós gitáros (Amigod) és Jankai Valentin dobos (Blind Myself) lesznek az énekes, basszusgitáros, billentyűs Leander társai. Most azonban fény derült arra, hogy a másik gitáros az a Bodor Máté, aki a skót kalóz metalos Alestorm soraiban is penget.

 

Három dalt már ismerhet a közönség a csapattól: sorrendben a Szerelmetlen dal, a Te leszel a párom és a pankrátor Icarus közreműködésével készített Valami folyjon került ki a legnagyobb videómegosztó oldalra és a stream csatornákra. De az első albumra sem kell sokat várni: március 18-ától fizikai és digitális formátumban is beszerezhető lesz a jelenleg még cím nélküli, 10 számos debütáló anyag.

 

A lemezmegjelenéssel egyidőben tavaszi turnéra indul a Leander Kills: az első dátum március 18-a, a zenekar történetének bemutatkozó koncertjére az esztergomi Sportalsóban kerül sor. Ezt követően az ország számos pontján fellépnek majd, a budapesti lemezbemutató buli pedig április 22-én lesz a Barba Negra Music Clubban. A túra vendége a Hot Beaver, illetve a szervezők minden egyes állomásnál keresik a környék legtehetségesebb zenekarát, aki nyitóbandaként felléphet az adott koncerten. A jelentkezőknek meg kell osztaniuk legnépszerűbb youtube videójukat az esemény oldalán és az öt legtöbb like-ot gyűjtő csapat közül a szervezők választják ki a plusz vendégzenekart. (A jelentkezés részleteiről bővebb információ a koncertek esemény oldalán található.)

 

Március 18. - Esztergom – Sportalsó

Március 25. - Szombathely – Végállomás Klub

Március 26. - Zalaegerszeg - Atlantis

Április 1. - Gödöllő – Trafó Club

Április 8. - Kazincbarcika -  Diamond Rockclub

Április 9. - Kecskemét - TEKA

Április 15. - Szolnok – Váróterem Klub

Április 16. - Székesfehérvár – Fezen Klub

Április 22. - Budapest – Barba Negra Music Club

Április 29. - Tatabánya – Roxxy Music Cafe

Május 6. - Debrecen – Roncsbár

Május 14. - Sopron - Bohémia Rockabilly Club

Június 3. - Szeged – IH Rendezvényközpont

 

Forrás és további infó:

https://www.facebook.com/leanderkills/

https://www.facebook.com/leanderkills/events

http://hyperurl.co/LeanderKillsiTunes
http://hyperurl.co/LeanderKillsSpotify 
http://hyperurl.co/LeanderKillsDeezer
http://hyperurl.co/LeanderKillsPlay