Biztosan törölni akarja, a kiválasztott elemet?
Igen
Nem

Esemény naptár

11.14. Alíz napja

The Joystix - Asphalt Horseman A38 hajó terasz

2016. augusztus 6.Augusztus 6-án szombaton, az A38 Hajón két ütős zenekar hív a közös bulijára, ezen az estén különös tekintettel a rock’n’roll kedvelőire. Míg a The Joystix a stílust a punk-rock, addig az Asphalt Horsemen a southern rock felől közelíti meg. A The Joystix-re leginkább olyan zenekarok voltak nagy hatással, mint az Iggy and The Stooges, Ramones, New York Dolls, valamint a skandináv rock’n’roll vonal meghatározó zenekarai, a Backyard Babies, Danko Jones, Gluecifer, vagy éppen a Hellacopters. Augusztus végen jelenik meg a trió új anyaga, amely ezúttal egy split lemez lesz. A korong a tavalyi önálló albumhoz, a Punchlinehoz hasonlóan a párizsi székhelyű Shotgun generation records gondozásában készül. Ezen a z úgy nevezett osztott lemezen a francia High-School motherfuckers zenekarral feleznek a srácok, akikkel többször turnézott már a csapat az elmúlt 10 évben. A nem mindennapi felvételről pedig már hallható a rádióban is az egyik szám, amihez egy szöveges klip is készült:

https://youtu.be/L3wP969zTtI

A másik csapat, a gödöllői Asphalt Horsemen eleinte kizárólag örömzenélésnek indult, még 2010-ben. A tagok meglévő zenekaraik mellett, saját maguk szórakoztatására jártak össze, és néhány Lynyrd Skynyrd-, Black Stone Cherry- és Pride & Glory-feldolgozás után kezdtek csak saját dalokat írni. Klasszikus southern rock az Asphalt Horsemen zenéje, amit már első saját szerzemények, a Grip in Hand és a Runman is kiválóan tükröztek.

A buliról bővebb információ:
https://www.facebook.com/events/1763538727211322/

 

V. Paloznaki Jazz Piknik

2016. augusztus 4.St Germain, Incognito, Mario Biondi – Világsztárok Paloznakon!

V. Paloznaki Jazz Piknik

2016. augusztus 4-5-6., Paloznak

 

Idén nyáron három napra Paloznak lesz a jazz balatoni fővárosa: a Paloznaki Jazz Piknik ismét világsztárokkal teli fesztiválprogrammal készül. Az elmúlt öt év alatt a rendezvény több ezer fős ünneppé nőtte ki magát, igazi Balaton-felvidéki hangulattal, fűben ülős jazz koncertekkel, minőségi borokkal és első osztályú külföldi és hazai előadókkal. A két napból 2016-ra három nap lesz minden eddiginél nagyobb, izgalmasabb programmal. Már alig várjuk, hogy Paloznak utcái újra megteljenek borospoharakkal, sétálgató emberekkel, zenével, a falu szélén felépüljön a nagyszínpad és a Tájház udvara élőzenés klubbá változzon.

 

Jazz, Bor, Balaton!

 

2016 a Paloznaki Jazz Piknik jubileumi éve. Az 5. évfordulót egy különleges nulladik nappal nyitjuk: a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain ad egész estés koncertet a nagyszínpadon (a nulladik napra külön jegy váltható). Pénteken és szombaton izgalmas nemzetközi és hazai előadókkal készülünk, fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi, a Váczi Eszter Quartet, akik egyszer már megtáncoltatták a Jazz Piknik közönségét, a naplementés koncertek „szakértője”, Harcsa Veronika és a BinJip, Csemer Boggie, a Pankastic!, Marge,  a Belau, a Kéknyúl Hammond Band, a Szőke Nikoletta Quartet, a Juhász Gábor trió, valamint Jász András és Barátai. A Sáfránkert melletti színpadon pedig fiatal tehetségek zenélnek majd egy vagy kétszemélyes formációkban.

 

A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a nyár egyik leghangulatosabb programja, tavaly már több mint hatezren voltak rá kíváncsiak. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az ide látogatók. A fesztivál alatt külön buszjárat indul Paloznakról a környező településekre, Füredre, Csopakra, Almádiba és Alsóörsre is, hogy könnyebb legyen a közlekedés és a szállások megközelítése. A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok (kézműves sajtok és sonkák, fagyi, pálinka) és plédek teszik teljessé. A fesztivál gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part legfelkapottabb éttermei biztosítják majd a harapnivalókat. A tökéletes zenei élményt kiváló hang- és fénytechnika garantálja.

 

A fesztivál házigazdája a Homola Pincészet, társszervezője Paloznak Önkormányzata. A Jazz Piknik a MOL nagyon Balaton programsorozat része és a VeszprémFesttel kooperációban kerül megrendezésre.

 

Bor, jazz, Balaton! Találkozzunk Paloznakon augusztus leghangulatosabb hétvégéjén!

 

 

Bővebb információ: www.jazzpiknik.hu

Facebook: https://www.facebook.com/jazzpiknik/

Event: https://www.facebook.com/events/594956304014594/

 

Rövid videó: https://youtu.be/qcegiUQLawg

 

Hosszú videó: https://youtu.be/dULo8IAY0gM

 

Jegyelővétel: https://www.jegy.hu/venue/paloznak

 

KEDVEZMÉNYES JEGYELŐVÉTEL 2016. június 19-ig:

St Germain koncertjegy (aug. 4.) 5.900 Ft

Kedvezményes napijegy (aug. 5-6.) 6.900 Ft

2 napos bérlet: 8.900 Ft

3 napos bérlet: 12.900 Ft

Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay Paloznakon!

2016. augusztus 4.A St Germain és az Incognito mellett egy világsztár csapattal,

az Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay formációval bővült

a Paloznaki Jazz Piknik fellépőinek névsora!

 

V. Paloznaki Jazz Piknik

2016. augusztus 4-5-6. Paloznak

 

Újabb sztárfellépőt igazolt le a nyár leghangulatosabb Balaton parti rendezvénye.

Mario Biondi augusztus 6-i  koncertje előreláthatatlan, a művész hangszálait érintő műtét miatt elmarad, de a Jazz Piknik szervezői azonnal gondoskodtak a színvonalas pótlásról. A Paloznaki Jazz Piknik harmadik napján az Earth, Wind & Fire dalait autentikus formában játszó formáció, a 6 Grammy-díjas és oszlopos EWF tag Al McKay és korunk legzseniálisabb soul-funk-jazz zenészei lépnek fel, hogy megtáncoltassák a közönséget.

 

A chicagói Earth, Wind & Fire kétség kívül két generáció szívét is megdobogtatta, mint minden idők legsikeresebb soul-funk-disco zenekara. A funk alapokat jazz, soul, disco, blues, folk és pszichedelikus elemekkel ötvözték olyannyira egyedi módon, hogy a kritikusok egy új stílust akartak elnevezni róluk. Egyik legnagyobb sikert hozó albumuk az 1975-ben megjelent That’s the Way of the World, amely szerepel az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz című könyvben. Közel 100 millió eladott albummal büszkélkedhetnek, az „After the Love has Gone” single évekig vezette az amerikai rádiók játszási listáját. Al McKay a zenekar egyik legfontosabb tagja volt, hatszoros Grammy-díjas gitáros, dalszerző és nemzetközi hírű zenekarvezetőként tartják számon. Az általa létrehozott Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay formáció az EWF koncertek eredeti hangulatát hozza magas színvonalú, szenvedélyes és hihetetlenül tehetséges zenészekkel, élő trombitával, kürttel, billentyűssel, ütősökkel, szaxofonnal, vokálosokkal: 100% tiszta élőzene.

 

A repertoárból természetesen nem maradhatnak ki az Earth, Wind & Fire soul-disco-funk klasszikusai, a „Boogie Wonderland”, a „Fantasy” vagy a „That’s The Way Of The World”, de minden bizonnyal a „September”-t sem fogja hiányolni a hallgatóság. Tehát őrületes élő koncertre készülhetünk augusztus 6-án.

 

 

Az 5. Paloznaki Jazz Piknikre hatalmas az érdeklődés, a kedvezményes jegyelővétel a várakozásokat is meghaladta. A fesztivál 5. évére nem csak látogatószámban, de méretben is bővül: idén 3 napon 3 színpaddal és több kiszolgálóegységgel készülnek. Szenzáció a nulladik napi igazi vízparti naplementébe való egész estés St Germain koncert.  Augusztus 4-én a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain lép a nagyszínpadra. Pénteken és szombaton izgalmas nemzetközi és hazai előadókkal készülnek: fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, a több generációt megtáncoltató Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay, a Váczi Eszter Quartet, akik már az első fesztiválon is játszottak. Itt lesz a naplementés koncertek „szakértője”, a Bin-Jip - Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J projektje, Csemer Boggie, a Pankastic!, Marge, a Belau, a Kéknyúl Hammond Band, a Szőke Nikoletta Quartet, a Juhász Gábor trió, valamint a Jász András és Barátai formáció. A tavaly nyílt Sáfránkert étterem melletti színpadon fiatal tehetségek zenélnek majd egy, vagy kétszemélyes formációkban.

 

A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a nyár egyik leghangulatosabb programja, tavaly már több mint hatezren jöttek el. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az ide látogatók. Hogy könnyebb legyen a közlekedés és a szállások megközelítése, a fesztivál alatt külön buszjárat indul Paloznakról a környező településekre, Füredre, Csopakra, Almádiba és Alsóörsre is. A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok (kézműves sajtok és sonkák, fagyi, pálinka) és plédek teszik teljessé. A fesztivál gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part közkedvelt éttermei biztosítják majd a harapnivalókat. A tökéletes zenei élményt kiváló hang- és fénytechnika garantálja.

 

A fesztivál házigazdája a Homola Pincészet, társszervezője Paloznak Önkormányzata. A Jazz Piknik a MOL nagyon Balaton programsorozat része és a VeszprémFest-tel kooperációban kerül megrendezésre.

 

Bor, jazz, Balaton! Találkozzunk Paloznakon augusztus leghangulatosabb hétvégéjén!

 

INFO: www.jazzpiknik.hu

FACEBOOK: https://www.facebook.com/jazzpiknik/

EVENT: https://www.facebook.com/events/594956304014594/

Jegyelővétel: https://www.jegy.hu/venue/paloznak

Augusztus 6. - Mátyás Attila Band a Dürerben

2016. augusztus 6.Augusztus első szombatján megint fergeteges rockhangulat vár mindenkit a Dürer Kertben, aholis közkívánatra ismét Mátyás Attila és zenekara adja majd a talpalávalót.

Mátyás Attilát legtöbben a mára már kultikussá vált F.O. System, a mocskos rock ’n’ rollt játszó Sex Action vagy a pszichedelikus hangzásvilágú Agnus Dei énekes-gitáros frontembereként ismerhetik. A zenész 2006 óta azonban leginkább a saját zenekarával a Mátyás Attila Band nevű formációval játszik, országszerte nagy sikerrel. Tavaly meg is jelent a csapat negyedik szólólemeze, Karma címmel.

A mostani buli pedig a nyár hagyományosan ingyenes koncertje a Dürer Kertben. Kezdés este nyolc óra körül, mivel szokás szerint tízig be kell fejezni a zenélést, úgyhogy gyertek korán és lazuljatok a kertben, a zenekar pedig legkésőbb fél kilenckor belecsap a húrokba! 

Bővebb információ: 
https://www.facebook.com/events/1764386530510276/

 • Keresés

 • Ajánlott szerzők

 • Napi évfordulók

 • Eseménynaptár

 • Magunkról

 • Legfrissebb anyagaink

  7 nap14 nap21 nap
 • Bejelentkezés

  Jelszó-emlékeztető


   Kérjük, adja meg felhasználónevét, majd ellenőrizze postafiókját!

  • Felhasználónév:
  •  

  Regisztráció

  • Név:
  • E-mail:
  • Felhasználónév:
  • A felhasználónév ékezetes betűt vagy különleges karaktert nem tartalmazhat!
  • Jelszó:
  • Jelszó megismétlése:
  • Kedvenc szerző:
  • Kedvenc műfaj:
  •  
  •  
  A regisztráció egyben feliratkozást jelent a hírlevélre!