Főkép

 

A kaliforniai sikercsapat, a The Offspring is Székesfehérvárra érkezik augusztusban. Alice Cooper, Wellhello, Saxon, Halott Pénz, Blind Guardian, Ignite, Ossian és Therion mellé érkeznek Dexter Hollandék. De a huszadik jubileumi FEZEN fesztivál névsora még koránt sem teljes…

 

A `90-es években eszmélő generáció Dexter Hollandékkal együtt küzdött az önbecsüléséért, nézett szembe rossz szokásaival, és keresett valamit, amiben hihet. Azaz: „Self Esteem”, „Bad Habit”, „Something to Believe In” és még sorolhatnánk a slágereket, amik még ma is sűrűn előkerülnek. De a The Offspring nem egy múltban ragadt zenekar, most is aktívan, friss energiákkal alkotnak. Jelenleg éppen tízedik stúdióalbumukat készítik, és a kritikusok szerint sem ugyanazt az albumot írják újra és újra. Az sem véletlen, hogy az eddigi lemezeikből már több mint 40 millió darabot adtak el világszerte.

 

 

Dexter Holland, Noodles, Greg K és Pete Parada, azaz a The Offspring a FEZEN szombati napján, az Ignite, az Alvin és a Mókusok és a Paddy and The Rats után lép a fesztivál rock színpadára.

 

A már korábban bejelentett Alice Cooper, Wellhello, Saxon, Halott Pénz, Ossian, Blind Guardian, Therion névsor most újabb taggal bővült. A jubileumi fesztiválra is két tematikus nagyszínpaddal készül a FEZEN, így hamarosan érkeznek még nevek más műfajokból is. A napijegyek is elérhetőek már, érdemes lecsapni az ajánlatokra, mert a korábbi évekhez hasonlóan idén is annál nagyobb a kedvezmény, minél korábban veszi meg valaki a belépőjét.

 

Forrás:

http://www.fezen.hu/

https://www.facebook.com/FEZENFesztival/