Főkép

Fodor Veronika: Az állatok farsangja

Amikor egy birodalom uralkodója unatkozik, akkor alattvalói bármit megtennének, hogy szórakoztassák. Flamingó, a kancellár is igyekszik, és megszervezi az év eseményét az állatok földjén: egy farsangi mulatságot. Fellépnek ott többek között „kecses” elefántok, sőt kán-kánozó teknőcök is. Végül már nem csak a Fenséges Oroszlán érzi remekül magát, hanem a vidám és színes forgatag minden résztvevője.

Illusztrátor: Igor Lazin

Oldalszám: 52

Ár: 2700 Ft

 

Pusztai Ilona: A zöld lovag

Kóbor Andor a kóborlásnál semmit sem szeret jobban.  Kóborlásai során hű társával, Fifilóval, a beszédhibás vízilóval számos kalandba keverednek, melyek során kiszabadítják Habcsicsóka királykisasszonyt, találkoznak a rémséges Frászkari Karikással, és segítségére sietnek XI. Robi Tóninak, Robotónia uralkodójának.

Kóbor Andor mókás történetei a sok kacagtató pillanat mellett tanulsággal is szolgálnak, segítenek megtanítani a legkisebb korosztály számára környezetünk megóvásának alapjait, fontosságát, mikéntjét. 

Illusztrátor: Szimonidesz Kovács Hajnalka

Oldalszám: 84

Ár: 2700 Ft

 

Fodor Veronika: Legendák a Pannónia gőzhajó fedélzetéről

Anton Aulinger hivatása a legkevésbé sem hagyományos: utazó legendagyűjtőként telnek mindennapjai. Útitársai lesznek a segítségére, hogy megszerezze a célul kitűzött különleges, érdekes vagy meghökkentő történeteket, melyek rég múlt korok világát idézik. A történet végén az is kiderül, sikerül-e Antonnak összegyűjteni és dobozba zárni a különböző évszázadok ismeretlen legendáit: a repülés korának szereplőit, a bányavirágokat vagy éppen a mechanikus embert.

Illusztrátor: Szimonidesz Kovács Hajnalka

Oldalszám: 176

Ár: 2900 Ft

 

 

 

 

Forrás: Holnap Kiadó