Főkép

2016. augusztus 25-én a nyár legextrémebb bulijára készül a Leander Kills a Barba Negra Trackben!

 

Az esemény ugyanis nem egy hagyományos koncert lesz, hanem valódi show: a nagyszínpaddal szemben felépülő ringben a vendég Nova Prospect műsora után a HCW pankrátorai tartanak exkluzív bemutatót Icarus vezetésével, akit már a Valami folyjon klipjéből is ismerhetnek a metal rajongók.

 

A koncertre több meglepetéssel is készül a Leander Kills, köztük a Tankcsapda Lopott könyvek című nótájának brutális átiratával, amely egy speciális TCS hanghordozón lát majd napvilágot az ősszel. Ezen a koncerten lehet megvenni, vagy előrendelés esetén átvenni azt a két új Leander Kills pólómintát, melyet kifejezetten erre a koncertre készít a zenekar.

 

A különleges produkció teljes egészében rögzítésre kerül képben és hangban. Ugyanaz a stáb dolgozik majd a felvételen, mely a Leander Rising legendás búcsúkoncertjének július 29-én megjelent felvételét is készítette.

 

Augusztus 25-ig is mozgalmas napok várnak a Köteles Leander, Bodor Máté, Czifra Miklós, Jankai Valentin alkotta négyesre, hiszen július utolsó napján debütál a Madár című dal klasszikus hangszerekkel előadott verziójának klipje; de pár héttel később érkezik a nóta eredeti verziójának videója is, amelynek forgatása – más helyszínek mellett – a turai kastélyban zajlott egy 20 tagú kórus közreműködésével.

2016. augusztus 25., Barba Negra Track
Leander Kills koncert – HCW pankráció
vendég: Nova Prospect
kapunyitás: 18h
Jegyek kaphatók: online a Barba Negra rendszerében, illetve elővételben a helyszínen augusztus 15-ig kedvezményes 1999 Ft-os áron, azután 2499 Ft-os áron.