Főkép

A többi mint tíz éve ugyanazzal az öttagú felállással működő Foals a kétezres évek egyik legmeghatározóbb indie-zenekara, illetve legjobb példája annak, hogy a műfaj egyáltalán nincs leszállóágban, sőt. Tavaly megjelent negyedik stúdióalbumuk, a What Went Down egy egészen új szintre emelte a zenekart. Izgalmas visszatérésük tavaly kezdődött a lemez címadó dalával, de az igazi őrület a Mountain At My Gates című kislemezzel, és az ahhoz készült intertaktív GoPro-videóval vette kezdetét.


Az augusztusi lemezmegjelenést egy meglepetés koncert előzte meg a Reading Fesztiválon, ami az NME szerint az egész esemény legjobb pillanata volt. Az albumot pedig remek fogadtatás jellemezte, a legfontosabb magazinok (Uncut, Mojo, NME, GQ) is elismerően nyilatkoztak róla, sőt, az idei NME Awardson el is hozhatták a Legjobb Album díját. 
A többször a világ legjobb koncertzenekarának választott Foals tehát karrierjének csúcsán látogat újból hazánkba, hogy két fesztiválos fellépése után végre önálló koncerten mutathassa meg, valóban érdemes a címre. 

 

 

Találkozzunk augusztus 17-én a Budapest Parkban!

 

Foals, Crystal Fighters, Slaves 

Budapest Park, 2016. augusztus 17., szerda, 18.00-23.00

Jegyárak:

08.01-ig: 6999 Ft

08.02-től és a helyszínen: 7999 Ft
Terasz jegy: 14 999 Ft
(Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit)

 

Forrás és további info:

Budapest Park