Főkép

A Titkok a Lovecraft suliból hátborzongató sorozat egy kísértetjárta általános iskoláról, ahol szörnyek barangolnak a termekben, titokzatos fény dereng az ajtók mögött, és különös átváltozások zajlanak a szemünk előtt.

 

A hetedikes Robert Arthur csak egy dolgot akar: beilleszkedni az új iskolában. Ám a hely zsúfolva van szellemekkel és természetfeletti lényekkel. Mit tehet egy diák ilyenkor? Kérjen segítséget a tanároktól? Néhányan közülük álruhás szörnyetegek! Vagy keressen az osztálytársai között valakit, akiben megbízhat? Közülük is sokan átváltoznak! Ha Robertnek és barátainak sikerülne kiderítenie az igazságot a Lovecraft Általános Iskola titkos történetéről, rájönnének, ki – vagy mi – áll a rejtélyek hátterében.

 

Charles Gilman: Démon tanár úr

Titkok a Lovecraft suliból 1.

Eredeti cím: Professor Gargoyle

Fordította: Németh Dorottya

Oldalszám: 176

Ára: 2990 Ft

 

Robert Arthur egy valamit már az első tanítási napon megtapasztal új iskolájában: semmi sem lehetetlen. Magányos, félénk fiúként lép be a Lovecraft általános iskola hetedik osztályába, de rövidesen kiderül, hogy a mindennapi események mellett, egy másik dimenzióban különös dolgok történnek. A két világ közötti kapukon véletlenül is át lehet jutni, de vissza már nem könnyű az út. Az emberek lelkét csapdába ejtő és testüket használó szörnyek az iskola elfoglalására készülnek. Robert maga sem hiszi, hogy képes szembeszállni velük, de szerencsére egy kétfejű patkányban, egy barátságos szellemben és egy korábbi ellenségében segítőkre lel.

 

Charles Gilman: A vipera nővérek

Titkok a Lovecraft suliból 2.

Eredeti cím: The Slither Sisters

Fordította: Németh Dorottya

Oldalszám: 176

Ára: 2990 Ft

 

Robert Arthur nem sokáig élheti az átlagos hetedikes diákok életét. A Lovecraft iskola közössége továbbra sincs biztonságban, hiszen Robert és barátai még nem győzték le a szálakat mozgató Crawford Tillinghastot. Pedig a szörnyek serege egyre nő. Ráadásul a Price nővérek is furcsán kezdenek viselkedni, amióta rejtélyes eltűnésük után visszatértek. A Halloween party a legjobb alkalom az akcióra, hiszen a zombik, vámpírok és szörnyetegek forgatagában senkinek nem tűnik fel, ha valaki nem jelmezt visel. Lehet, hogy a tanárok sem azok, akiknek látszanak? Robert és barátai szerencsére ismét előállnak egy jó ötlettel.

 

 

Charles Gilman: Törtető kártevők

Titkok a Lovecraft suliból 3.

Eredeti cím: Teacher’s Pest

Fordította: Németh Dorottya

Oldalszám: 176

Ára: 2990 Ft

 

Senkit ne tévesszen meg barátságos mosolya, sima modora vagy fényesre suvickolt almája! Howard Mergler a diákelnök álcája alatt egy visszataszító rovarszörny, aki csótányok, bolhák, darazsak, legyek és tetvek sokaságát zúdítja a Lovecraft Általános Iskola folyosóira. A tizenkét éves Robert Arthur az egyetlen, aki meg tudja állítani, de ehhez szüksége van a legjobb barátaira: a suli hírhedt kötekedőjére, egy szellemlányra és egy roppant bátor kétfejű patkányra.

 

A Titkok a Lovecraft suliból sorozat harmadik kötete ott veszi fel a fonalat, ahol a Démon tanár úr és a Viperanővérek című előző részek befejeződtek. Még több kaland, még több akció és még rémesebb szörnyek várnak ránk!

 

 

 

 

Charles Gilman: Rettenetes helyettes

Titkok a Lovecraft suliból 4.

Eredeti cím: Substitute Creature

Fordította: Németh Dorottya

Oldalszám: 176

Ára: 2990 Ft

 

A Valentin-napon szörnyű hóvihar tör ki a Lovecraft Általános Iskola környékén. A tizenkét éves Robert néhány társával az épületben reked. Nincs más választásuk, a suliban kell tölteniük az éjszakát. Éhségüket az ebédlőben talált élelemmel csillapítják, és a tornateremben térnek nyugovóra. De az éjszaka közepén arra ébrednek, hogy harcolniuk kell az ismét támadásba lendülő förtelmes szörnyekkel.

 

A sorozat negyedik kötete ott kezdődik, ahol a Törtető kártevők története befejeződik.

 

Még több kaland, még több akció és még rémesebb szörnyek várnak ránk!